Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Vitríny
Vitríny




Domov pro krásné věci

Pokud jste lovec a sběratel a máte slabost pro krásné věci, pak se vám časem sejde spousta věcí. V tomto případě jsou ideální vitríny.





Vitríny




Poutavý prvek pro každou místnost: ať už v kuchyni nebo v obývacím pokoji, vitrína next125 je skutečným lákadlem: nejenže se do ní ukládají talíře, šálky a misky. Stane se také šperkovnicí na zvláštní poklady.





Vitrína je záměrně navržena ve filigránském vzhledu s jemnými rámečky a v kombinaci s tmavě tónovanými předními panely a extravagantní rukojetí v koženém vzhledu.









V centru pozornosti! - Volitelně dostupné stmívatelné LED osvětlení uvnitř vitríny cíleně a atmosféricky předvede vaše oblíbené kousky v tom nejlepším světle. Tak to viděla i porota soutěže ICONIC AWARD a ocenila vitrínu v kategorii úložný nábytek.





Vysoká kvalita vitríny se odráží i v interiéru: police ze saténového skla s okolními paspartami v onyxově černé barvě jasně odrážejí vysoké standardy designu a smysl pro detail společnosti next125. Co se týče funkčnosti, designéři mysleli i na skryté úložné prostory s uzavřenými zásuvkami. Integrované vnitřní zásuvky a vnitřní výsuvy s čely ze skla v onyxově černé barvě, které jsou opatřeny vysoce kvalitními vkládacími rohožemi z lisovaného rouna, vytvářejí prostor pro drobné předměty, které nemají být bezprostředně viditelné. Mechanický systém otevírání TIP-ON push/pull dotváří celkový harmonický vzhled a podtrhuje moderní vzhled vitríny.

Vitríny




Zásuvky a výsuvy vitríny next125 - vytvářejí prostor pro drobné předměty a podtrhují nadčasový design nábytku.









Vitríny




Ať už jako samostatné řešení s elegantními nožičkami, nebo ve verzi s podstavcem integrované do vysoké skříňky, lze ji individuálně začlenit do plánování kuchyně. Jako solitér uprostřed místnosti nebo jako elegantní součást knihovny: svoboda plánování je neomezená.