Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Regály
Regály




Plynulý přechod do obývacího pokoje

Použití polic otevírá všechny možnosti, od rychlého přístupu k nejčastěji používaným kuchyňským potřebám až po integraci kompletní knihovny nebo jen jako dekorativní prvek.





RÁMOVÝ STOJAN



Hliníkové systémové regály





Jemné linie a vzrušující struktury vycházející z industriálního stylu dodávají stojanu Frame Rack záměrně zmenšený vzhled. Může být volně stojící, přišroubovaný ke stěně, stojící na podlaze, jako mezipatro v kuchyňské lince nebo ostrůvku a zavěšený pod stropem.

Systém filigránových stojanů Frame Rack vyrobený z hliníku se vždy prezentuje ve své funkční a zároveň atraktivní podobě. Díky dvěma barevným variantám, v barvách nerezové oceli nebo onyxové černi, ji lze kombinovat s různými styly bydlení.

Regály




Regály




Budiž světlo - Rámový stojan je volitelně k dispozici s osvětlením. Za tímto účelem jsou police vybaveny lineárním světlem LED.





NÁSTĚNNÉ STOJANY



Regály




Provedení nástěnných regálů se prakticky meze nekladou. Díky sladěným výškám se regály hodí ke všem vysokým kuchyňským skříňkám, čímž jednotný vzhled signalizuje profesionalitu.





Regály




Pokud milovníci vintage něco potřebují, je to prostor. - Stropní knihovna s ústřední vitrínou poskytuje prostor pro uložení mnoha věcí.





FRAMEWALL



Kolem baru se nepotloukejte, bar visí sám. Podsvícená stěna Framewall skvěle zvýrazňuje vše, co do ní vložíte. Perfektně využívá úložný prostor na stěně, dodává každému obytnému prostoru jistotu a je vítaným způsobem, jak obytný prostor kuchyně přizpůsobit. Je individuálně vybaven a nabízí prostor pro krásné a užitečné předměty. Pokud máte rádi atmosféru, můžete prvku dodat zvláštní atmosféru pomocí světla.

Regály




Police boduje svým minimalistickým rámem z hliníku v černé barvě onyxu. Zadní panel nástěnné police s minimalistickým hliníkovým rámem v onyxově černé barvě je k dispozici v provedení plast, laminát Fenix, lak, sklo, dýha a keramika bez osvětlení nebo se světelnými pásky Emotion LED. Police se stává zvláštním prvkem díky podsvícenému bílému akrylovému sklu. Do polic lze zabudovat různé organizační prvky. K dispozici je například držák na kuchyňské útěrky nebo sklenice s kořením, háčková lišta, magnetický blok na nože, odkládací plochy na ocet a olej nebo držák na skleničky na stopky. Nástěnná police Next125 Framewall je k dispozici ve vodorovném a svislém provedení.