Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Osvětlení
Osvětlení




Víc než jen světlo nebo tma

Světlo může hrát klíčovou roli, pokud se má funkce kuchyně změnit z pracovní na zábavnou.





Účelové nebo pracovní osvětlení, neskutečně zářivé či stmívatelné pro navození atmosféry: v obytných prostorech a v kuchyni hraje světlo různou roli pro každého z nás. Pro každého je přínosné, když je k dispozici to správné řešení pro každou příležitost: od závěsných svítidel, přes vnitřní osvětlení skříněk, po LED osvětlení pracovní plochy.





Osvětlení




Poskytuje světlo, ale nikdy není rušivý. Jen to podstatné - svítidlo působí, jakoby se vznášelo nad kuchyňským ostrůvkem a je dokonalým zdrojem osvětlení. Pomocí čtyř kanálového bezdrátového ovladače můžete přesně regulovat teplotu světla. Závěsné LED svítidlo je dostupné ve dvou barevných provedení – nerezová ocel, nebo onyxově černá. Díky výškově nastavitelnému systému se toto světlo hodí kamkoliv.





Osvětlení

Nenápadně ukryté ve vnitřním prostoru rámu a naprosto praktické - vnitřní osvětlení skříně zajišťuje ideální přehled o tom, co se nachází uvnitř - každý kout je osvětlený.





Světlo hraje v pracovním prostoru kuchyně důležitou roli - dobrá a efektivní práce je možná pouze při dostatečném osvětlení a bez stínů. Toho lze nejsnáze dosáhnout přímým světlem shora: k tomu se výborně hodí dobře umístěná bodová LED svítidla.

Osvětlení




Osvětlení




Elegantní a stylový, zafrézovaný profil s LED páskem podtrhuje minimalistický vzhled kuchyně. Osvětlení bohaté na efekty zajišťuje krásné nepřímé světlo - příjemné i v době, kdy se v kuchyni zrovna nevaří.





Osvětlení




Exkluzivní a hodnotné – zadně podsvícená police dokonale podtrhuje dojem elegance. Vaše oblíbené kousky opravdu zazáří.





Osvětlení




Ideální pro snadný přístup - osvětlená police vytváří v kuchyni zvláštní atmosféru.





Osvětlení

Osvětlení pracovní plochy je důležité. Světlo zabudované v podlážce nástěnné skříňky dokonale osvětluje pracovní plochu a dodává celé místnosti útulnou atmosféru.





OSVĚTLENÍ

Nápadné a jedinečné



Osvětlení
Spodní osvětlení
Nástěnná světelná police
Vnitřní osvětlení
Stmívatelné LED osvětlení polic
Světlená LED nástěnná police Wing