Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Kochtisch
Kochtisch




Volně stojící alternativa ke kuchyňskému ostrůvku

 





Kochtisch




Stejně jako v dobách minulých, ale přizpůsobený současnosti: stůl na vaření. Zatímco v 18. století bylo ohniště jediným místem pro přípravu jídla, dnes máme k dispozici praktičtější a funkčnější plochy pro přípravu jídla. Nové srdce kuchyně. A splňuje nejvyšší estetické nároky. Pro všechny, kteří milují autentickou krásu.





Je to designové vyjádření, jemné a přitom stojící pevně na všech nohách. Přípravna potravin je k dispozici ve třech dřevěných provedeních: Dub, přírodní ořech nebo kartáčovaný kouřový modřín.

Kochtisch




Kochtisch




Několikanásobné ocenění - kuchyňský stůl je skutečným skvostem, který dodá místnosti patřičnou osobitost. Názor, který sdílejí i mezinárodní designové poroty, které kuchyňský stůl přesvědčil svou vynikající kvalitou designu a inovativní funkčností, což dokládají jejich ocenění.





Technologicky nejvyspělejší varné desky lze optimálně integrovat do jeho pracovní desky. Pachy z vaření může odvádět buď odsavač par nad stolem, nebo integrovaný odsavač - vše je možné.









Zvláštní přitažlivost extravagantního varného stolu - to je jeho nekompromisní přehlednost. Lze jej dokonale začlenit do každého prostředí.





Kochtisch
Kochtisch




Stůl a stůl na vaření: Dvě funkce, které se dokonale doplňují a spojují se v jeden designový nápad. Stůl, důležité místo setkávání a srdce kuchyně, pro rodinu, přátele a mnoho dalšího. Místo na hraní, místo na jídlo, místo na práci nebo učení, jeho funkčnost nezná hranic. Stejně jako stůl je i kochtisch srdcem kuchyně, jakýmsi pracovištěm s varnou deskou, kolem kterého se vše v místnosti točí. Stojí pevně na vlastních čtyřech nohách a vypadá jednoduše skvěle.