Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Inovace
Inovace




Progresivní a nadčasové

Nejnovější technický vývoj, inovativní řešení každodenních problémů a vysoce kvalitní materiály zajišťují, že kuchyně next125 zůstanou ještě dlouho progresivní.





INOVACE VE SPOLEČNOSTI NEXT125



Co dnes kuchyň potřebuje, co musí umět, jak vypadá a čím je jedinečná? Tým designérů společnosti next125 zkoumá tyto otázky nejen z hlediska designu, ale také z hlediska holistického, funkčního přístupu. Odpovědí je kolekce plná individuality, se smyslem pro nadčasovost, přizpůsobená lidem, kteří s ní žijí.





Inovace




Ostrůvek na nožičkách - Jak lze vyrobit kuchyňský ostrůvek tak, aby se vznášel? Jednoduše mu dejte ladné nohy, na kterých může pracovat. Ostrůvek se tak stává komunikativním solitérem a jeho plovoucí vzhled podtrhuje architekturu kuchyně.









Skříňka s posuvnými dvířky next125 - Nejenže skryje kuchyňskou linku, ale je také architektonickým prvkem, který upoutá pozornost v místnosti. Skládací dveře se otevírají pouhým dotykem prstu a po mírném zatlačení zmizí do boku skříně.





Inovace




Forma následuje funkci - rám next125 kombinuje flexibilní uspořádání, dokonalou ergonomii a efektivní osvětlení a vytváří tak jedinečný kuchyňský zážitek.





V souladu s filozofií Bauhausu „demokratizace designu” nabízí next125 dobré tvary za atraktivní cenu. Kompetentní a inovativní vývoj vlastních produktů a vysoký podíl vlastní výroby jsou zárukou hodnotného produktu. Vysoce kvalitní a nové materiály jsou precizně zpracovány a přetvořeny v kuchyně, které jsou stejně nadčasové jako inovativní: Zásluhy za jejich inovativní práci: řada ocenění, včetně několika Red Dot Design Ocenění.





Inovace




Několikanásobné ocenění - volně stojící kuchyňský stůl svým inovativním vzhledem spojuje kuchyňský a obývací prostor.





Výrobky, povrchy a také krásné detaily - jako je satinovaná skleněná přední strana vnitřních výsuvů nebo skříňky Flex z pravého dřeva a tvarovaného rouna - vytvářejí díky rozmanitosti možných kombinací úžasnou individualitu. next125 tak umožňuje neustále přemýšlet novými způsoby a být sám inovativní při sestavování vlastní kuchyně z hlediska materiálů, tvarů, barev a prvků.





Inovace




Skleněné čelo vnitřní zásuvky a výsuvu - Díky matnému sklu jsou vnitřní zásuvky a výsuvy elegantní a přitahují pozornost těch, kteří je otevřou. Protože na vnitřních hodnotách často záleží stejně jako na vnějším vzhledu.





Inovace




next125 Boxy Flex v přírodním dubu - praktické boxy Flex z pravého dřeva vypadají krásně a udržují pořádek ve skříních.





Inovace




next125 Flex-Boxy z tvarovaného rouna - promyšlené a elegantní: flexibilní, stíratelné Flex-Boxy z tvarovaného rouna vytvářejí variabilní možnosti dělení zásuvek a výsuvů a zároveň jsou příjemné na dotek a tlumí hluk.





Daleko od krátkodobých trendů, v duchu Bauhausu vznikají dlouhotrvající klasiky, které inspirují svou nadčasovou krásou. Řemeslné zpracování - sériová výroba podle řemeslných zásad - technologie a design se u next125 spojují na nejvyšší úrovni a vytvářejí inovativní kuchyni.