Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

Zajištění kvality do nejmenšího detailu


Objevte, čím je kuchyně nobilia tak výjimečná.




XTRA Pracovní deska pro EXTRA opotřebení!

Pracovní deska Xtra získala spotřebitelské ocenění „2018 Kitchen Innovation of the Year®“, pro-K Award a prestižní Red Dot Award v kategorii „design produktů“. Naše dekory pracovních desek Xtra zaujmou velmi výraznou 3D povrchovou strukturou, která vytváří autentický vzhled přírodního kamene nebo masivního dřeva. Odpovídající vzpřímené panely a obložení výklenků doplňují možnosti prostorových designů v tomto přirozeném vzhledu. Pracovní desky Xtra jsou mnohem víc než jen elegantní, nabízejí také vynikající praktické výhody, jako je možnost zapuštěné montáže dřezů a plotýnek. Plynulý přechod mezi pracovní deskou a dřezem nebo varnou deskou nemá žádné rušivé okraje. To vytváří nejen výjimečnou estetiku, ale také je čištění hračkou. Pracovní deska Xtra zaujme i funkčně. Panel pracovní desky Xtra má vícevrstvou strukturu. Extra silný laminát v kombinaci s inovativní funkční vrstvou poskytuje mnoho výhod: Pracovní deska je výrazně pevnější a odolnější proti nárazu, pronikání vody a bobtnání než běžný panel. Pracovní desky Xtra jsou k dispozici v pěti atraktivních dekorech – jeden z masivního dřeva a čtyři reprodukce přírodního kamene.

PROFI+ Inovativní zásuvkový systém od nobilia.

Do našich kuchyní jdou desetiletí zkušeností a osvědčené systémy. Stejně jako inovace, díky nimž je každodenní život a práce tak nezaměnitelně příjemné a zcela funkční. Pokud jde o životnost kuchyně, to nejlepší je sotva dost dobré, a proto od roku 2012 standardně používáme inovativní zásuvkový systém Profi+. Profi+ znamená jedinečný pohybový komfort, mimořádný stabilita, design přesahující estetiku a různé možnosti vybavení. Ještě více úložného prostoru, stejně jako pohodlné možnosti instalace a nastavení jsou dalšími výhodami tohoto jedinečného zásuvkového a výsuvného systému. Příjemná práce v kuchyni má hodně společného s perfektní organizací. Proto jsme vyvinuli funkční vnitřní vybavení, které pomáhá udržovat pořádek ve vaší kuchyni.

Profi+ 1:46

Ukázkové video

SENSYS Pant s dokonalým odpružením a dokonalým designem od nobilia.

Kuchyně nobilia jsou standardně vybaveny panty Sensys. Sensys představuje nejnovější generaci technologie pantů. Tichý systém tlumení je neviditelně integrován v pantu. Inovace, která splňuje nejvyšší standardy pohodlí a funkčnosti. Dveře se zavírají hladce a nehlučně pouhým lehkým pohybem ruky. Díky unikátní funkci zasouvání, která zavře dveře od cca. 35°, Sensys nabízí exkluzivní zážitek ze zavírání.

LASER Laserovaná hrana nobilia.

S řadou LASER nobilia rozšiřuje kolekci čel s laserovanými hranami. Cenová skupina 2 se tak může pochlubit jedním z nejinovativnějších vývojů v oblasti technologie hran. Laserová technologie dosahuje prakticky neviditelného spoje mezi okrajem a podkladovým materiálem přední strany. Ztráta estetiky v důsledku takzvaných „spár zachycujících nečistoty“ je tedy minulostí. LASER znamená vynikající vzhled a špičkovou kvalitu za základní cenu a je k dispozici v barvách Premium white, Ivory, Sand a Mineral grey.

Laser 1:26

Ukázkové video

LINE N Bezúchytková kuchyně od nobilia.

Moderní designové kuchyně se dnes jeví jako velké a rovné. Vysoce kvalitní lakovaná čela nebo dokonale zpracovaná matná čela s bezspárovými, laserovými hranami vypadají nejlépe bez úchytek. Bezúchytková čela automaticky vytvářejí lineární a soudržnou přední plochu. Není divu, že bezúchytkové kuchyně přecházejí na nové designové kuchyně? Bezúchytkové kuchyně samozřejmě bez násady opravdu nejsou. Ergonomicky tvarovaná zapuštěná madla jsou umístěna na korpusu a umožňují pohodlný přístup ke dveřím, zásuvkám a výsuvům.