Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

Designové nápady pro výklenky




Dekorativní a funkční pohledy na stěnu.


Elegantní panelové stěny s funkčními prvky, dekorativní nástěnné police, chytré nápady na výklenky – tak snadno navrhnete atraktivní výklenky.




Výklenky 1:29

Ukázkové video

Výklenkový obklad s motivy.

Nikové obklady s motivy jsou trendy a praktický způsob, jak zvýraznit prolisy. nobilia vám nabízí různé motivy – pro každý individuální vkus a styl kuchyně.

Výklenek obklad s dekory.

Výklenky jsou dostupné v následujících provedeních: barvy korpusu, barvy COLOR CONCEPT, dekory pracovních desek, dekory ve vysokém lesku a ve vzhledu nerez.

Skleněný obklad do niky.

Obložení výklenku ze skla je velmi exkluzivní a extravagantní, aby poutalo pozornost. Je ideální jako zásuvka na sporák nebo u dřezu a díky snadno udržovatelnému povrchu se prakticky bez námahy čistí.

Zadní panely polic.

Možnosti designu se zadními panely policových jednotek jsou extrémně univerzální a variabilní. Ať už s jednotlivými barvami, s barevnými akcenty od COLOR CONCEPT nebo s grafickými motivy – možnosti kombinací jsou prakticky neomezené.

Pojezdové systémy.

Tvarované pojezdové systémy poskytují ideální úložný prostor pro veškeré kuchyňské náčiní, které by mělo být snadno dostupné.




Další obklady do niky naleznete zde.


Prohlédnout zde →