Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Doplňky
Doplňky




Ukládání a třídění

Velká pomoc i v těch nejmenších detailech: Když každodenní pracovní postupy určují uspořádání nábytku, design zahrnuje také ergonomické hledisko. Tak získáte kuchyňský nábytek s největší funkčností.





VNITŘNÍ ORGANIZAČNÍ PRVKY

pro zásuvky a výsuvy





FLEX-BOXY

Praktické Flex-Boxy vyrobené z pravého dřeva a lisovaného netkaného materiálu prokazují kvalitu a udržují ve skříních dokonalý pořádek. Přesně nařezané na rozměry skříní next125 jsou extrémně univerzální a flexibilní. Stohovatelné a přenosné, pojmou i ty nejmenší předměty. Výsledkem je promyšlená organizace všeho, co má být po ruce. Funkčnost ve své nejlepší podobě.

Doplňky




Doplňky

ORGANIZAČNÍ SYSTÉM PRIMUS

Ti, kteří usilují o dokonalost, myslí komplexně, od viditelného zevnějšku až po zážitek z vnitřního uspořádání. Inteligentní, variabilní organizační systém v elegantním, hřejivém přírodním dubu udržuje veškeré kuchyňské náčiní uspořádané, od pomocníků na vaření po příbory a vše mezi tím.





ZAJÍMAVOST

vnitřní zásuvky se skleněnými čely





Doplňky
Doplňky


Inspirace a nápady pro organizaci moderní kuchyně: Matné sklo se svým průsvitným povrchem dotváří dojem – špičkový design pokračuje nad rámec toho, co vidíte na první pohled, a vytváří kuchyně s autentickou elegancí.





SKLADOVACÍ SYSTÉMY



NEXT125 CUBE

Díky tomu je práce v kuchyni mnohem jednodušší a mnohem rychlejší. Vše je okamžitě po ruce. next125 cube poskytuje to, co potřebujete pro každodenní vaření, přímo tam, kde je to potřeba.

Doplňky




Doplňky

NEXT125 RÁM

Zarámujte své věci. Design rámu kombinuje flexibilní uspořádání, dokonalou ergonomii a efektivní osvětlení a vytváří tak jedinečný, celistvý zážitek z kuchyně.





ZAJÍMAVOST

„Anglické výsuvné“ police základní jednotky





Otevřenost, funkčnost, individualita. Těmito přívlastky lze asi nejlépe popsat anglické výsuvy next125. Jsou vyrobeny z masivního dřeva s precizními, ručně opracovanými bočními spoji a do domácnosti vnášejí teplo a přirozenost. Jejich přitažlivost spočívá v polootevřeném provedení, které ponechává prostor pro vystavení krásných a dekorativních předmětů, jako je zděděná polévková mísa nebo jiné cenné památky. Tyto vysoce univerzální výsuvy lze použít jako designový prvek na míru v přední části kuchyně nebo v rámci příborníků.





Doplňky
Doplňky




Poskytují prostor pro krásné věci a dobře vypadají - „anglické výsuvy“ ze dřeva. Jsou k dispozici v dubovém nebo nově v elegantním ořechovém provedení, podle přání.





MOŽNOSTI RUKOJETÍ

Úchytky mají opravdu významný vliv na celkový vzhled vaší kuchyně. Vyberte si zcela puristický vzhled s exkluzivním použitím TIP-ON, zdůrazněte horizontálu navazujícími profily držadla nebo záměrně použijte esteticky příjemné rukojeti – volba je na vás.

Doplňky




Doplňky

OSVĚTLENÍ

Ať už efektní osvětlení nebo pracovní osvětlení, nádherně jasné nebo stmívatelné pro vytvoření požadované nálady: Pro každého hraje světlo v obytných prostorech a v kuchyni jinou roli. Každého potěší, když má k dispozici správné řešení pro všechny své potřeby: Od závěsných svítidel až po vnitřní osvětlení skříněk a LED diodami nad pracovní plochou.