Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Primus
Primus




Chytrý a variabilní

Dokonalé místo pro vše: s organizačním systémem Primus je přehrabování a hledání různých pomůcek v zásuvkách a výsuvech minulostí. Tento systém uspořádá chytře veškeré pomůcky.





Primus




Efektivita kuchyně závisí na dvou věcech: plánování a vybavení. Když každodenní chod kuchyně ovlivní uspořádání jednotlivých skříněk a zařízení, pak je výsledkem kuchyně s maximální funkčností: next125 Primus. Organizátory zásuvek v rozličných variantách uspořádání a dělení zásuvek vnášejí do vnitřního chodu kuchyně řád.





Primus




Podstata purismu – chytrý, variabilní organizační systém dostupný v elegantním, teplém, přírodním dubu.





Primus

Mimořádně úzké rámečky, navržené v čistých liniích a skrytým vedení pod dnem, navazují na kubistický koncept kuchyně. Navzdory lehkému ovládání jsou výsuvy a zásuvky mimořádně pevné.





Nejrůznější dělící rámy na příbory a další kuchyňské pomůcky jsou stejně praktické jako vyjímatelné porcelánové misky nebo zásobníky na fólii.





Funkční vložky
Zásuvka na kuchyňské role pořadač na 3 role, 2 porcelánové misky a 4 kroužky na ubrousky
Zásuvka s trojnožkou na pánve javorové krájecí prkýnko s trojnožkou na pánve, 2 porcelánové misky a 4 kroužky na ubrousky
Zásuvka s blokem na nože vysoce kvalitní blok na nože v setu s 2 porcelánovými miskami
Výsuv s držákem na pokličky hrnce mohou být snadno stohovány, pokličky najdou své pevné místo na vnitřní straně frontu a už dál neputují po zásuvce
Výsuv s perforovanou deskou perforovaná deska umožní individuální rozmístění dělících příček
Zásuvka na koření 12 nádobek na koření 4 čtvercové porcelánové misky






Primus

Dokonalá souhra - kombinace organizačního systému Primus s boxy Flex-Box z lisovaného netkaného materiálu nebo masivního dřeva pro zásuvky a výsuvy.