Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Frame
Frame




Skutečně specializovaný produkt

Design se snoubí s funkčností. Flexibilní úložný prostor, optimální ergonomie a krásné osvětlení: V kuchyni je vše, co se nevejde do skříňky, zavěšeno na stěně.









Málokdy se zásada „forma následuje funkci“ uplatňuje tak doslovně jako v případě výklopného systému Frame. Rám z onyxově černého hliníku je základem výklopné police, která efektivně využívá prostor ve výklenku. Lze jej individuálně namontovat tak, aby poskytoval prostor pro věci, které chcete mít rychle po ruce.





Frame




Hliníková police do výklenku v onyxově černé barvě je více než jen stylovou pomůckou pro organizaci kuchyňského náčiní. Je to také krásně řešený předmět do výklenku.





Šest organizačních prvků lze flexibilně kombinovat a vytvářet tak vlastní návrhy. Pro uložení koření, magnetické desky na nože, zásobníku na kuchyňské role, držáku na kuchyňské náčiní, odkládací plochy na ocet a olej nebo stojanu na stopkové nádobí: Vše je dobře viditelné a skvěle přístupné. K dispozici je devět šířek od 30 cm do 100 cm, všechny s hloubkou 13 cm.





Frame




Domácí atmosféra - diskrétní osvětlení pomocí LED pásků dá vašim oblíbeným kuchyňským pomůckám skutečně vyniknout.





Pro rámeček jsou k dispozici dva typy osvětlení: Lineární světelné LED pásky nebo podsvícený povrch z akrylového skla. Pokud potřebujete atmosféru, vytvořte si zvláštní náladu pomocí stmívatelného osvětlení. Pokud nechcete nebo nepotřebujete světlo, můžete rámeček jednoduše vybavit bez osvětlení.





Frame




Podsvícení po celé ploše - světelný zdroj je přímo v centru dění a vše krásně osvětluje.





Frame

Samozřejmě nás těší, když práce našich produktových vývojářů zvítězí i u mezinárodních designových porot. Ocenění potvrzují vysokou kvalitu designu a vysokou funkčnost aplikace.