Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Materiály a barvy
Materiály a barvy




Zatímco funkční plánování každodenního používání je srdcem kuchyně, individuální výběr materiálů pro lícové plochy a pracovní desky je její duší: individuální souhra barev, materiálů a textur vytváří správné prostředí, aby jste se v kuchyni cítili každý den jako doma.





Materiály a barvy




Autentické materiály jsou příjemné na dotek a svědčí o velkém důrazu na detail a kvalitním řemeslném zpracování. Vzniká tak prostředí, které vyzařuje individualitu a zároveň vnáší domácí atmosféru do našich vlastních čtyř stěn. Hranice mezi kuchyní a přilehlými prostory se stírají. Přirozený půvab teplých dřevěných dýh, souhra textur jemné keramiky nebo chladná elegance skla, které jako by magicky přitahovalo světlo: každý povrch má své kouzlo, zprostředkovává vlastní pocit a dává vlastní odpověď na technické a kvalitativní požadavky, jako je robustnost a odolnost. Výběr konkrétního materiálu je vždy osobní volbou, protože má zásadní vliv na charakter a funkčnost kuchyně. To, že si next 125 cení opravdovosti a autenticity, je vidět všude a je hluboce zakořeněno v DNA značky - koneckonců „autentická kuchyně“ je součástí našeho názvu.





FRONTY



Materiály a barvy

Více než jen „první dojem“ z kuchyně: S originálními povrchovými úpravami next125 si můžete vytvořit svůj vlastní obytný prostor a dát vyniknout své osobnosti. Mezi vybrané materiály patří laky v různých povrchových úpravách, jemné sklo nebo výrazné dřevěné dýhy, které jednotlivě nebo v kombinaci rozvíjejí svůj osobitý efekt a zároveň bodují mnoha praktickými funkcemi.





BAREVNÝ KONCEPT



Materiály a barvy




Zásadní, elegantní, výjimečný



Barvy vytvářejí dojem lehkosti a živosti a podtrhují osobnost uživatele. Pro next125 je proto pečlivě vybraná škála špičkových laků klíčovou součástí našeho designu. Naše harmonické barevné schéma je seskupeno do tří barevných kategorií, které se používají v kuchyních i obytných prostorách.





Materiály a barvy




Základní barvy - zahrnují směsici klasických odstínů od křišťálově bílé přes různé šedohnědé odstíny až po onyxově černou. Všechny základní barvy jsou k dispozici pro čela a pro úchytky korpusů, profily úchytných lišt, pracovní desky - nx240, nx505, nx510, nx90 /911, nx902/912, laminát Systemo 16 mm APL, SensiQ jemný mat s AFP.





Materiály a barvy
Materiály a barvy


Elegantní barvy - olivově žlutá, indiánská červená, jaguáří zelená a tmavě modrá - jsou to pravé pro každého, kdo ocení zvláštní, ale přitom decentní nádech. Působí dojmem vysoké úrovně a zároveň jsou příjemně nenápadné a úžasně flexibilní.

Výjimečné barvy - s kobaltově zelenou, toskánskou žlutou, koňakovou a azurově modrou nabízí next 125 také čtyři barvy, které oslavují kouzlo jedinečnosti, modernosti a individuality.





PRACOVNÍ STOLY



Moderní kuchyňský design si zakládá na jasných liniích a důsledném plánování. To splňuje vysoké nároky na funkčnost a dlouhou životnost v kuchyni next125 a také touhu po možnosti nespoutaného designu. Pracovní desky next125 tvoří minimalistické akcenty a vytvářejí tak moderní design, který rozhodujícím způsobem definuje atmosféru místnosti.

Materiály a barvy