Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Flex-Boxy
Flex-Boxy




Univerzální a flexibilní

Funkce ve své nejjemnější podobě. Promyšlená organizace v kuchyni: chytré uspořádání vnitřních prostor vaší kuchyně.





Flex-Boxy




Rozlučte se s nepořádkem v zásuvkách nebo skříňkách. Variabilní systém Flex-Box vnese pořádek do next125 kuchyňských skříněk a udrží veškeré kuchyňské náčiní v pořádku. Praktické boxy Flex-Box z masivního dřeva a tvarovaného netkaného materiálu jsou mimořádně univerzální a flexibilní. Meziprostory mezi Flex-Boxy navíc poskytují prostor pro hrnce a pánve. Boxy jsou vyřezány přesně podle rozměrů skříněk Next125.





Flex-Boxy




Varianty z lisovaného netkaného materiálu lze optimálně kombinovat s variantami z přírodního dubu - varianty jsou velikostně sladěné.





FLEX-BOXY



Vyrobené z lisovaného netkaného materiálu





Flex-Boxy z lisovaného netkaného materiálu jsou elegantním řešením pro zásuvky a výsuvy. Měkký materiál je příjemný na dotek a snižuje hlučnost příborů, kuchyňského náčiní nebo porcelánu. K dispozici je 7 takových vložek, které lze libovolně kombinovat a získat tak jedinečné možnosti uspořádání interiéru. K jejich čištění stačí použít vysavač, otřít je (vlhkým hadříkem) nebo je v případě odolných skvrn umýt v myčce nádobí v cyklu eco 45 °C.





Flex-Boxy




K dispozici je 7 takových vložek, které lze libovolně kombinovat a vytvářet tak jedinečné interiéry: Vložka na příbory, vložka na kuchyňské náčiní, vložka na nože, malý box z netkané textilie, velký box z netkané textilie, víko na velký box z netkané textilie, držák na talíře a další vkládací podložky. Ideální doplněk: Flex-Boxy z masivního dřeva.





KOMBINACE



Pravého dřeva a lisovaného netkaného materiálu





Flex-Boxy

Vložka na příbory, blok na nože, vložka na kuchyňské náčiní a vkládací podložka z tvarovaného rouna v kombinaci se čtyřmi porcelánovými miskami.

Flex-Boxy

Vložka na příbory, flex-boxy a vkládací podložka z lisovaného rouna v kombinaci s flex-boxy z pravého dřeva.

Flex-Boxy

Flexi boxy a vkládací podložka z lisovaného rouna v kombinaci s flexi boxy z pravého dřeva.

Flex-Boxy

Držák talířů z lisovaného rouna v kombinaci s perforovanou deskou a přepážkami z pravého dřeva.





FLEX-BOXY



Pravé dřevo





Flex-Boxy




Praktické boxy Flex-Boxy z pravého dřeva vyzařují kvalitu a udržují skříně čisté a přehledné. Lze je stohovat a přemisťovat, aby se do nich vešla každá, i ta nejmenší věc.





Flex-Boxy

Flex-Boxy jsou také vítanými pomocníky při řazení a seskupování do závěsných skříněk nebo vysokých skříněk.









Vnitřní život v pohybu - systém Flex-Box





FLEX-BOXY Z PRAVÉHO DŘEVA