Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

... a bylo světlo.

Odhalte, jak naše osvětlovací systémy nejen skvěle osvětlují pracovní prostory, ale také vytvářejí příjemnou atmosféru.




Umění vytvářet atmosféru.


V kuchyni je optimální plán osvětlení nezbytný, protože žádné osvětlení není stejné! Pojetí správného osvětlení podporuje optimální pracovní podmínky a efektivně prezentuje novou kuchyň. Při plánování osvětlení by měly následující aspekty být vždy brány v úvahu: Zajistěte, aby pracovní prostor byl co nejrovnoměrněji osvětlen a nacházel se co nejméně ve stínu, aby bylo možné optimálně provádět každodenní úlohy v kuchyni. Vedle obecného osvětlení místnosti je vhodné vytvořit i další malé světelné ostrůvky, které je v kuchyni vhodné umístit hlavně v blízkosti míst k sezení, což vytváří útulné a pohodlné prostředí. Díky efektivní LED technologii a moderním možnostem ovládání je tohoto možné dosáhnout jednoduše a úsporně. Zeptejte se vašeho specializovaného prodejce kuchyní a najděte svou první inspiraci k tématu světla zde.




LED světelný panel.

Skleněná spodní police stěny s integrovaným osvětlením. Slouží jako vnitřní osvětlení stěny i jako osvětlení výklenku.

LED světelný pásek.

Stěny se souvislými integrovanými LED světelnými pásky vytvářejí jednotné osvětlení pracovního prostoru bez oslnění.

Integrovaný LED světelný pásek.

Spodní police stěny s připojeným profilovým páskem z nerezové oceli a integrovaným LED světelným páskem. Profilový pásek umožňuje pohodlné otevírání stěn bez rukojeti. Souvislý LED světelný pásek zajišťuje rovnoměrné osvětlení výklenku.

Integrované LED vestavěné světlo.

Instalace LED vestavěného světla je možná v horní polici i v dolní polici stěny.

Technologie Emotion.

Většina LED systémů je vybavena technologií Emotion. Ta umožňuje nastavit teplotu barev na ohromné množství odstínů od studené bílé až po teplou bílou (2 700 - 6 500 K). Takto je lze nastavit tak, aby v kuchyni odpovídaly jiným zdrojům světla.

Ovládání světelných scénářů v rámci 4 kanálů.

Pomocí dálkového ovládání můžete ovládat světelné scénáře ve 4 různých oblastech. Např. jas i barvy světla lze upravit zvlášť. Pomocí modulu „Gateway“ lze také ovládat funkce prostřednictvím vlastní sítě WLAN prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu.

LED osvětlení police.

Police v rámci otevřené jednotky mohou být na vyžádání vybaveny LED světelným páskem. To vám umožňuje vytvořit v kuchyni přizpůsobené osvětlení, a to přesně tam, kde chcete.

Návrhy pro obložení výklenku osvětlené LED světlem.

Obložení výklenku je volitelně k dispozici s integrovaným LED osvětlením. LED světelný pásek je vybaven technologií Emotion a zajišťuje jednotné osvětlení pracovního prostoru.

Skleněná police s LED osvětlením skleněného okraje.

LED osvětlení skleněného okraje vytváří dokonalé spojení mezi nábytkem a osvětlením.

LED osvětlení vnitřních jednotek.

LED osvětlení vnitřních jednotek je vybaveno integrovaným přepínačem s čidlem.

LED podsvícení.

LED podsvícení může být na přání umístěno na podstavec.

Osvětlení 3:20

Ukázkové video