Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Trolley
Trolley




Design, který se hýbe

Nezáleží na tom, zda chcete mít základní potřeby pro vaření, jako jsou oleje, koření nebo nože, vždy po ruce, potřebujete pohodlnou oporu pro servírování nebo chcete mít domácí bar na čtyřech kolečkách: Vozík se zaměřuje na individuální přání.





Trolley




V minulosti byl servírovací vozík oblíbenou pomůckou hospodyněk. Dnes, v době otevřeného bydlení, se tato myšlenka vrací - samozřejmě v nové interpretaci. Matný černý kovový vozík s přihrádkami na láhve, sklenice, koření a mnoho dalšího lze použít kdekoli. Jeho praktická odkládací plocha pro uspořádání a přípravu potravin vytváří úložný prostor. Díky měkkým kolečkům (vhodným i na parkety) a onyxové černé rukojeti se snadno přemisťuje.





Trolley




Jedna věc je něco dobrého sníst, druhá věc je něco dobrého vypít - je skvělé, když se nápoje dostanou rychle tam, kam potřebujete. A když vozík nepotřebujete - prostě ho položte pod kuchyňský stůl! Samozřejmě se hodí i jako kuchyňský nebo servírovací vozík.





Je nejen multifunkční, mobilní a nadčasově elegantní - získal také řadu ocenění: S oceněním „Best of Interior“ za domácí design od Callwey Verlag jako nejlepší produkt roku 2020 a German Design Award 2021!

Trolley








Sympatický společník je přizpůsobivý a může být individuálně vybaven. Uvnitř nabízí překvapivě mnoho úložného prostoru a přitom je tak kompaktní, že se v případě potřeby pohodlně vejde pod kuchyňský stůl. Flexibilitu zajišťují čtyři precizně navržená kolečka, která jsou vhodná i pro parketové podlahy. Díky elegantnímu a decentnímu barevnému provedení v barvě černého onyxu a přírodního dubu se hodí do každého interiéru.





Trolley
Trolley




Je to multifunkční kuchyňský pomocník pro vaření, stolování a obývací část - a také skutečný poutač pozornosti. Sympatický kuchyňský pomocník je k dispozici ve třech verzích: jako kuchyňský vozík, servírovací vozík nebo barový vozík. Základní korpus s tyčovou rukojetí v onyxově černé barvě je ve všech případech stejný: doplňkové vybavení v přírodním dubu však dává uživateli možnost individualizovat nábytek podle vlastních potřeb.