Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Funkce
Funkce




Vynikající v detailech, určující trendy ve funkčnosti

Pro next125 jsou kuchyně dokonalé pouze tehdy, když jsou lidé středem všech úvah. Výsledkem jsou ergonomické koncepty kuchyní a podmanivé uspořádání interiéru.





FUNKČNOST U NEXT125







Pro společnost next125 znamená funkční a promyšlený design, že lidé jsou středem všech úvah. Při flexibilním plánování kuchyně se proto kromě ergonomického designu klade velký důraz na to, aby všechny procesy v kuchyni byly dokonale propojeny a aby kuchyňské náčiní i potraviny byly snadno dosažitelné.





Funkce




NX 950 - Design se snoubí s funkčností: Keramické povrchy jsou nejen poutavé, ale také robustní, hygienické a snadno se čistí.





Ergonomické koncepty a působivá organizace interiéru kuchyně zajišťují, že vše v kuchyni běží hladce: například systém roštů, na kterém jsou založeny všechny kuchyně next125, umožňuje dokonalé nastavení pracovní výšky. Práci usnadňují vysoko umístěné spotřebiče a prostorově úsporné posuvné dveře a vnitřní výsuvy ve vysokých skříních.





Funkce




next125 spodní skříňka s posuvnými dvířky - vytváří další úložný prostor v zadní části kuchyňského ostrůvku. Odpadá prostor potřebný pro úhel otevření dveří.





Funkce




Vysoko umístěné spotřebiče - lze je skrýt za elegantní výsuvná dvířka. Tím je zajištěn uklizený a útulný vzhled.





U next125 se vysoké standardy designu snoubí s praktičností: jemné zavírání dvířek skříněk, tiché vysouvání zásuvek nebo velký úložný prostor vznikají, když forma následuje funkci. Výsledkem je inovativní design vhodný pro každodenní použití.





Zaujme svou jednoduchostí a prokazuje eleganci díky střídmosti. Například mechanismus „TIP-ON“ zaručuje kuchyňský svět bez úchytek a prohlubní. To vytváří nejen estetický klid, ale také pomáhá kuchaři otevírat dvířka s naprostou lehkostí - ať už rukou, nebo kolenem.





Funkce




NX 950 - bezúchytková kuchyňská linka díky TIP-ON: chladnička a myčka se otevírají rukou nebo kolenem.





Funkce
Funkce




next125 equipment - next125 equipment nabízí širokou škálu vysoce kvalitních skladovacích řešení.





Ve společnosti next125 se pozornost věnovaná detailům odráží ve funkční přesnosti. Výsledkem je kuchyně, která působí na různé smysly majitele, a to jak vizuálně, tak hapticky. Vytváří místo pohody, funkční obytný prostor pro rodinu a přátele.





Funkce




next125 cube - systém kostek usnadňuje a urychluje práci v kuchyni. Vše máte na dosah ruky.