Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Barva
Barva




Celé spektrum: od křišťálově bílé po onyxově černou

Výrazná rubínově červená se setkává s tmavou dřevěnou dýhou: syté barvy působí především ve spojení s neutrálními tóny. Tímto způsobem pomáhají dotvářet scénu jednotlivých částí kuchyně nebo záměrně ustupovat.





BARVA U NEXT125



Barva




NX 505 - teplý šafránově žlutý satén vytváří kulisu kuchyně jako ústředního bodu místnosti.





Barva




NX 505 - zelený satén Jaguar se setkává se zářivě bílou keramikou v reprodukci Marble Carrara, vzrušující kombinace materiálů.





Použití barev, nebo dokonce jejich záměrná absence, dokládá zvláštní estetiku doktríny Bauhausu - stejně jako její všestrannost, otevřenost a svobodu. Kdo by si pomyslel, že se na formování Bauhausu podíleli i barvití malíři jako Wassily Kandinsky nebo jeho kolega Paul Klee? V kuchyňských linkách next125 se k odstínům, jako je křišťálově bílá a achátově šedá, přidávají barevné akcenty: výraznější tóny jako šafrán, kari a koňak nebo tmavší odstíny jako antracit, jaguáří zeleň nebo rubínově červená.





Barva




NX 902 - matné sklo se jemně třpytí v opalizujícím bronzovém odstínu a dokonale ladí s velkorysým obložením stěn v reprodukci vysoce lesklého travertinu Systemo.





Barva




NX 510 - sametově matný lak v pískově šedé barvě vytváří hedvábný dojem povrchu.





Barvy působí především v interakci s neutrálními tóny. Princip redukce Bauhausu tak může pokračovat i v kuchyních next125, a to i v kombinaci barevných a nebarevných provedení. Výsledkem je jednoduchá elegance v kombinaci s živými akcenty.





Různorodost použitých materiálů a dostupných povrchů zajišťuje širokou škálu možností: Ať už matné nebo lesklé, čistě bílé nebo v přírodních tónech, jemně šedé nebo rubínově červené. Nezáleží na tom, zda se jedná o probarvený laminát, ušlechtilý lak nebo vysoce kvalitní dřevo. Nezáleží na tom, zda jde o saténové nebo hladké povrchy - next125 umožňuje vědomě plánovaný design kuchyně. Skleněná čela jsou také přesvědčivá svými barevnými aspekty a přinášejí kovové tóny, jako je bronzová a platinová. Keramická čela se dodávají v betonově šedé nebo grafitové barvě.





Barva




NX 950 - autentický keramický materiál v betonově šedé reprodukci dodává kuchyni moderní nádech.





Paleta next125 je široká a vybízí k použití barev, které vyjadřují nejen vaše osobní preference. S jejich pomocí a vhodnými akcenty lze ovlivnit náladu a působení místnosti. Barvy tak pomáhají vaši kuchyni rozzářit nebo naopak snížit na minimum.